PRAKTISCH GERICHTE INTERNET TRAININGEN

Alle trainingen zijn zeer praktisch ingericht.
Voor geen enkele training is programmeerkennis vereist, hierdoor is het maken van een WordPress website of webshop zeer toegankelijk.

Ga je nog een stuk verder dan kun je met je website gaan richten op de zoekmachine optimalisatie (Google).

 • Een eigen webshop of website in eigen beheer.
 • Niet meer afhankelijk van een webdesigner.
 • Eenvoudig en snel je website aanpassen wanneer jij dit wilt.
 • Persoonlijke aanpak bij de trainingen.

Training 1-op-1

Informatie aanvragen

Heb jij interesse in een training WordPress, webshop ontwikkeling, MailChimp?
Ik bel jóu terug in 1 werkdag.

Zelf ben ik te bereiken op 06 519 284 77

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inbegrepen bij de cursusdag

 • Gratis verhuizen van de website naar mijn host of naar jouw eigen hosting.
 • Overheerlijke koffie, thee, versnapering.
 • Fantastische lunch.
 • Besloten pagina vol met tips en trucs.

Privé training

De privé (1-op-1) sessies zijn zeer effectief maar tevens intensief.
Het grote voordeel is dat er direct op de persoonlijke wensen kan worden ingespeeld.
Voor het ontwikkelen van een nieuwe website zal er in een groepstraining uiteraard minder aandacht zijn omdat er meerdere cursisten zijn die elk eigen wensen hebben. Elke website ziet er weer anders uit, echter het systeem (WordPress, MailChimp, WooCommerce) zal altijd dezelfde functionaliteiten hebben.

Veelal worden de 1-op-1 trainingen verdeeld over 2 dagdelen om zelfstandig nog te kunnen oefenen in de speciaal ingerichte testomgeving online die nog tot 2 weken na de training beschikbaar zal blijven.
Daarna kan je zelf beslissen de website over te zetten naar je huidige hostingprovider of gebruik maakt van mijn speciale Managed WordPress Webhosting oplossing.
Het verhuizen van de WordPress website zit bij de training in, dit wordt dus gratis uitgevoerd.

Prive training

Groepstraining

Groepstraining

Een groepstrainingen is maximaal met 6 personen.
Bij minimaal 3 aanmeldingen voor een groepstraining zal deze doorgaan.
Er zal ondanks een groepstraining voldoende persoonlijke aandacht zijn aangezien de groepen met opzet klein worden gehouden.

Voor geen enkele training is programmeerkennis benodigd. De trainingen zijn echt ‘hands-on’ gericht, door zelfstandig direct aan de slag te gaan met WordPress, Woocommerce of een optimalisatie van je website zal snel resultaat worden geboekt.

 • Raoul geeft een goede, persoonlijke training WordPerfect waarbij mijn leervragen voorop stonden en ik in korte tijd veel resultaat kreeg.

  Martin de Windt
  Martin de Windt De Zebra’s, Muzikant en Coach
 • Raoul heeft me uitstekend geholpen met uitleg over SEO, Marketing, Landingspagina's aanmaken en andere kleine elementen die mijn website afmaken. Ik heb bij hem een hostingpakket afgesloten, maar hij is altijd bereid me te helpen met technische aspecten binnen de website. Hij denkt met me mee en is duidelijk in zijn communicatie wat mogelijk is. Zeer prettig.

  Mirjam de Nooij-Wittenberg
  Mirjam de Nooij-Wittenberg Buro Sprint, Ondernemerscoach
 • Ik ben erg tevreden over de cursus WordPress die ik vandaag bij Raoul heb gevolgd. Raoul is deskundig, geduldig en staat voor kwaliteit. Daarnaast staat hij open voor hier en daar een uitstapje naar andere onderwerpen. Veel aan gehad.

  Igor Nortier
  Igor Nortier Privé, ondernemend
 • Via internet ben ik terecht gekomen bij Heijsen webdesign. Raoul neemt zijn vak zeer serieus en helpt je uitstekend. Ik kan niet anders zeggen dat hij zicht goed inleeft en met alle geduld je wegwijs maakt in Wordpress. Mocht je nadien nog vragen hebben of zijn er onduidelijkheden dan helpt hij je ook. Wat mij betreft ben ik super tevreden. Een aanrader!

  Connie Klijn
  Connie Klijn Loep+, directeur
 • Onlangs een 1 op 1 training van Raoul gevolgd, hij heeft me in 1 dag op de rit gezet voor een Wordpress website. Heb het als een prettige kickstart ervaren! Nu moet ik aan het werk om de website af te maken, met als doel om binnen 2 weken online te gaan, en de oude website vaarwel te zeggen en onze klanten op onze Website te verwelkomen!

  Roland Kuijvenhoven
  Roland Kuijvenhoven TLS B.V, Directeur
 • Op de vraag van een klant of we iemand kennen die in zeer korte tijd een professionele website kan opleveren heb ik hem vervolgens doorverwezen naar Heijsen Internet. In zeer korte tijd heeft Raoul een professionele website opgeleverd Bijkomend voordeel is dat deze website zeer Google vriendelijk is ingericht. In het optimalisatie traject dat we voor deze klant zijn opgestart heeft Raoul Heijsen ervoor gezorgd dat de website goed gevonden wordt.

  Jeroen Heijsen
  Jeroen Heijsen Conpax, Online marketing & E-commerce
 • Samen met Heijsen Webdesign aan onze website gewerkt om deze een modernere upgrade te geven door middel van Wordpress. Je krijgt duidelijke en goede uitleg waardoor je zelfstandig je website kan bijhouden. Het was een fijne en persoonlijke samenwerking, bij een probleem of onduidelijkheid achteraf word je bijna direct geholpen, een aanrader!

  Calvin van Dreumel
  Calvin van Dreumel Metaaltechnieken, directie
 • Perfecte cursusdag WordPress. Ik heb bij Raoul Heijsen een persoonlijke cursusdag WordPress gevolgd, en ben zéér trots op het eindresultaat! Geen saaie lesstof maar directe praktijktraining om mijn website op te zetten en zelf te beheren.

  Heidi Lefering
  Heidi Lefering Visage Skincare, visagiste