Succesverhalen

Inmiddels al langer dan 11 jaar heb ik meer dan vele ondernemers geholpen met internet projecten.
Dit zijn o.a. trainingen, webdesign, online marketing activiteiten, ontwikkeling van maatwerk applicaties, webhosting, etc.

Lees de reviews van cursisten op onafhankelijke externe bronnen. Opleider Springest, Google Reviews en The Feedback Company.

Springest ervaringen  Google Reviews Heijsen  Feedback Company ervaringen

 • Raoul geeft een goede, persoonlijke training WordPerfect waarbij mijn leervragen voorop stonden en ik in korte tijd veel resultaat kreeg.

  Martin de Windt
  Martin de Windt De Zebra’s, Muzikant en Coach
 • Raoul heeft me uitstekend geholpen met uitleg over SEO, Marketing, Landingspagina's aanmaken en andere kleine elementen die mijn website afmaken. Ik heb bij hem een hostingpakket afgesloten, maar hij is altijd bereid me te helpen met technische aspecten binnen de website. Hij denkt met me mee en is duidelijk in zijn communicatie wat mogelijk is. Zeer prettig.

  Mirjam de Nooij-Wittenberg
  Mirjam de Nooij-Wittenberg Buro Sprint, Ondernemerscoach
 • Ik ben erg tevreden over de cursus WordPress die ik vandaag bij Raoul heb gevolgd. Raoul is deskundig, geduldig en staat voor kwaliteit. Daarnaast staat hij open voor hier en daar een uitstapje naar andere onderwerpen. Veel aan gehad.

  Igor Nortier
  Igor Nortier Privé, ondernemend
 • Via internet ben ik terecht gekomen bij Heijsen webdesign. Raoul neemt zijn vak zeer serieus en helpt je uitstekend. Ik kan niet anders zeggen dat hij zicht goed inleeft en met alle geduld je wegwijs maakt in Wordpress. Mocht je nadien nog vragen hebben of zijn er onduidelijkheden dan helpt hij je ook. Wat mij betreft ben ik super tevreden. Een aanrader!

  Connie Klijn
  Connie Klijn Loep+
 • Onlangs een 1 op 1 training van Raoul gevolgd, hij heeft me in 1 dag op de rit gezet voor een Wordpress website. Heb het als een prettige kickstart ervaren! Nu moet ik aan het werk om de website af te maken, met als doel om binnen 2 weken online te gaan, en de oude website vaarwel te zeggen en onze klanten op onze Website te verwelkomen!

  Roland Kuijvenhoven
  Roland Kuijvenhoven TLS B.V, Directeur
 • Op de vraag van een klant of we iemand kennen die in zeer korte tijd een professionele website kan opleveren heb ik hem vervolgens doorverwezen naar Heijsen Internet. In zeer korte tijd heeft Raoul een professionele website opgeleverd Bijkomend voordeel is dat deze website zeer Google vriendelijk is ingericht. In het optimalisatie traject dat we voor deze klant zijn opgestart heeft Raoul Heijsen ervoor gezorgd dat de website goed gevonden wordt.

  Jeroen Heijsen
  Jeroen Heijsen Conpax, Online marketing & E-commerce
 • Samen met Heijsen Webdesign aan onze website gewerkt om deze een modernere upgrade te geven door middel van Wordpress. Je krijgt duidelijke en goede uitleg waardoor je zelfstandig je website kan bijhouden. Het was een fijne en persoonlijke samenwerking, bij een probleem of onduidelijkheid achteraf word je bijna direct geholpen, een aanrader!

  Calvin van Dreumel
  Calvin van Dreumel Metaaltechnieken, directie
 • Perfecte cursusdag WordPress. Ik heb bij Raoul Heijsen een persoonlijke cursusdag WordPress gevolgd, en ben zéér trots op het eindresultaat! Geen saaie lesstof maar directe praktijktraining om mijn website op te zetten en zelf te beheren.

  Heidi Lefering
  Heidi Lefering Visage Skincare, visagiste
 • Super lessen gehad in WordPress. Ik heb er heel veel aan gehad, goede duidelijke uitleg. Ook naderhand kon ik met al mijn vragen nog als vanzelfsprekend bij Raoul Heijsen terecht. Inmiddels staan mijn eerste sites online!

  Bregje Jaspers
  Bregje Jaspers Studio0404, Grafisch ontwerpster
 • I'm working with Raoul for several years allready and I'm still satisfied with his work. Heijsen made our website and provided several other Internet / Social Media solutions. Now at the moment preparing a monthly e-mail newsletter informing our customers and prospects about Exclusive Car news at Van Zuijlen Auto's.

  Tom van Zuijlen
  Tom van Zuijlen Van Zuijlen Auto's, Directeur
 • Perfecte cursusdag WordPress. Ik heb bij Raoul Heijsen een persoonlijke cursusdag WordPress gevolgd, en ben zéér trots op het eindresultaat! Geen saaie lesstof maar directe praktijktraining om mijn website op te zetten en zelf te beheren.

  Hanneke Bloem
  Hanneke Bloem Creatief4U, Ontwerpster creatieve kinderspullen
 • Ik was toe aan een nieuwe website en wilde die deels zelf maken. Raoul heeft in de 1 daagse individuele wordpresscursus heel goed aangesloten op mijn vraag. Waar uitleg nodig was kreeg ik die. Wat ik al wist lieten we zo. Dat scheelde weer tijd. Raoul nam alle tijd om helder te krijgen wat mijn vraag precies was. Hij gaf tips en advies en heel belangrijk, is ook na de dag nog bereikbaar voor vragen! In 1 dag stond de inrichting en kleur van de site. Ik kon verder zelf aan de slag met vullen en vooral veel uitproberen wat betreft opmaak.

  Marieke Sprenger
  Marieke Sprenger SprengerWorks, Stress- en leefstijlcoach
 • Ik heb samen met een collega een dag persoonlijke cursus WordPress gevolgd bij Raoul. Veel geleerd en ook al toegepast. Raoul geeft duidelijke instructies, begint met algemene informatie over hoe het in elkaar steekt maar al gauw zelf aan de slag en aan het eind van de dag een eigen website met allerlei widgets en mooie layout. Raoul is geduldig, geeft duidelijke uitleg en volgt goed welke punten extra aandacht nodig hebben. Erg fijn!

  Barbara van Kampen
  Barbara van Kampen Radboudumc, Afdeling CMBI, Operational manager at Radboud university medical center
 • Raoul heeft voor ons een toegespitste webapplicatie in Wordpress gemaakt. Wij zijn erg tevreden over zijn aanpak en het geleverde resultaat. Ook de service is snel en doelgericht. "Mark van Boxel, Stamceldonor administratie"

  Margot van den Akker
  Margot van den Akker Stamceldonorbank Nijmegen Radboudumc, Stafmedewerker communicatie
 • Snelle service, pragmatische aanpak. Na 1 dag training hadden we de basis staan en konden we eigenlijk alle relevante zaken zelf doen!! Betrokken ondernemer.

  Harry Bakker
  Harry Bakker Woningontruiming Plus, eigenaar
 • Ik vind de combinatie om zelf de website te bouwen met 1 op 1 les een supergoed idee. De moeilijke stappen worden door Raoul op een video gezet, dus daardoor is het er eenvoudig om dit later als naslagwerk te kunnen gebruiken. De website is heel mooi geworden mede dankzij de goede tips van Raoul. Ik kan nu onze website zelf bijhouden en heb een abonnement voor ondersteuning waar nodig. Voor ons Nazca-air was dit een perfecte combi!

  Cesar Huisa
  Cesar Huisa Nazca-Air, Ontwerper opblaaskussens, luchtbogen, etc.
 • Mijn nieuwe website is gemaakt door Raoul Heijsen van Heijsen Webdesign. Een website is in de makelaardij een belangrijk "electronisch" visitekaartje. Aan de andere kant is een website van een makelaar bijzaak met uitsluitend een website verkoop je geen woningen. Je moet niet veel tijd kwijt zijn om dingen aan te passen. De website aanpassen gaat kinderlijk eenvoudig mbv een online tutorial video zodat je precies weet welke schermen en knoppen nodig zijn om de content te wijzigen. Ik heb Heijsen webdesign ervaren als een meedenker die snel anticipeert op vragen. Een aanrader dus als je een website moet opzetten!

  Marc Eerden
  Marc Eerden Eerden Makelaardij, Makelaar
 • Super service, duidelijke aanwijzingen voor het zelf onderhouden van mijn website en altijd een fijn antwoord op mijn vragen. Nog steeds heel blij met mijn site mede dankzij ontwerp en onderhoud van Raoul!

  Sandra Albers
  Sandra Albers Fotostudio Artisan, Fotograaf
 • I attended a Web design course with Raoul heijsen using WordPress. It was a very beneficial course and Raoul was very helpful, he was always willing to answer questions even outside or after the official course hours, I liked it very much and it helped me so much to crack my way through this world of Web designing.

  Ramy Nasralla
  Ramy Nasralla Nasralla Company (Egypt), CEO
 • Zeer tevreden over Heijsen Webdesign!!! Ik zat bij een websitebeheerder die me niet vertelde dat hij een andere baan had. Daar kwam ik achter doordat mijn website uit de lucht werd gehaald omdat hij verouderd was.... Verouderd?? Bleek nooit ge-update te zijn. Moest spoorslags op zoek naar een WordPress-kenner en dat in vakantietijd!! De eerste was een vrouw en had pas in sept tijd, de tweede was iets met kidnog wat, maar een hele lastige site om uberhaupt door te komen. De derde was Heijsen Webdesign. Een verademing vergeleken met wat ik gewend was. Korte contactlijn, snelle reactie op mijn vragen. Vrijdags lag de website eruit, maar binnen een weekend was het geregeld. Maandags kon ik al zelf op mijn site weer inloggen. Ik ben gelijk overgestapt naar zijn hostadres met behoud van layout van mijn volledige website. Heerlijk! Alle vertrouwen erin. Bedankt Raoul dat je me het werk uit handen nam. Dank voor je hulp en uitzoekerij. En voor de service.

  Colette Sampers
  Colette Sampers Nieuw Begin, Mede eigenaar
 • Raoul is een betrouwbare professional die een extra stap zet waar nodig. Tevens is hij in staat samen te werken met andere partijen (designers) om uiteindelijk tot een optimaal gecombineerd product voor de klant te komen. Raoul is altijd bereid om de klant te woord te staan en snel te helpen. En dat tegen zeer scherpe tarieven! Kortom, NRG-Recruitment is erg tevreden over de dienstverlening van Heijsen Webdesign & ICT.

  Joris Brussen
  Joris Brussen NRG-Recruitment, Directeur
 • Raoul heeft in een zeer korte tijd onze website volledig vernieuwd en onze visie hierin mooi weergegeven. Wat mij opviel was de zeer klantvriendelijke opstelling en de flexibiliteit waarmee hij dit heeft gerealiseerd.

  Dirk van Breda
  Dirk van Breda ETB Lubbers B.V. Directeur
 • Raoul Heijsen is zeer servicegericht, luistert goed naar de klant en vertaalt de vraag op professionele wijze naar een wenselijke oplossing. Hij weet slim gebruik te maken van de standaards, hij kan ze dusdanig customizen dat het zeer prijzig maatwerk lijkt te zijn. Hij neemt alle tijd voor de klant en houdt zich aan gemaakte afspraken. Heijsen Webdesign & ICT staat voor een prettige betrouwbare professionele partner!

  Eugenie van Emden
  Eugenie van Emden TypoForm, Grafisch ontwerper/webdesigner
 • In 1 dag heeft Raoul mij wegwijs gemaakt hoe je in Wordpress een eigen site kan bouwen. Met zijn training heb ik een goede basis op zak om mijn bestaande site aan te passen en te onderhouden. Bovendien kan ik zelf nu ook een representatieve site maken. Zeer aan te bevelen als je WP onder de knie wilt krijgen.

  Mark Roza
  Mark Roza Directeur