Diensten Heijsen

Heijsen is hét internet bedrijf in Nijmegen dat gespecialiseerd is in het geven van praktijkgerichte cursussen WordPress Webdesign, MailChimp en Zoekmachine optimalisatie (SEO).

Verwacht geen onduidelijke technische verhalen of ingewikkelde contracten maar gewoonweg duidelijke taal en een praktische aanpak. Zo zitten de trainingen ook in elkaar!
Het dienstenpakket is simpel en helder!

Raoul Heijsen

Raoul Heijsen

 • Raoul geeft een goede, persoonlijke training WordPerfect waarbij mijn leervragen voorop stonden en ik in korte tijd veel resultaat kreeg.

  Martin de Windt
  Martin de Windt De Zebra’s, Muzikant en Coach
 • Raoul heeft me uitstekend geholpen met uitleg over SEO, Marketing, Landingspagina's aanmaken en andere kleine elementen die mijn website afmaken. Ik heb bij hem een hostingpakket afgesloten, maar hij is altijd bereid me te helpen met technische aspecten binnen de website. Hij denkt met me mee en is duidelijk in zijn communicatie wat mogelijk is. Zeer prettig.

  Mirjam de Nooij-Wittenberg
  Mirjam de Nooij-Wittenberg Buro Sprint, Ondernemerscoach
 • Ik ben erg tevreden over de cursus WordPress die ik vandaag bij Raoul heb gevolgd. Raoul is deskundig, geduldig en staat voor kwaliteit. Daarnaast staat hij open voor hier en daar een uitstapje naar andere onderwerpen. Veel aan gehad.

  Igor Nortier
  Igor Nortier Privé, ondernemend
 • Via internet ben ik terecht gekomen bij Heijsen webdesign. Raoul neemt zijn vak zeer serieus en helpt je uitstekend. Ik kan niet anders zeggen dat hij zicht goed inleeft en met alle geduld je wegwijs maakt in Wordpress. Mocht je nadien nog vragen hebben of zijn er onduidelijkheden dan helpt hij je ook. Wat mij betreft ben ik super tevreden. Een aanrader!

  Connie Klijn
  Connie Klijn Loep+
 • Onlangs een 1 op 1 training van Raoul gevolgd, hij heeft me in 1 dag op de rit gezet voor een Wordpress website. Heb het als een prettige kickstart ervaren! Nu moet ik aan het werk om de website af te maken, met als doel om binnen 2 weken online te gaan, en de oude website vaarwel te zeggen en onze klanten op onze Website te verwelkomen!

  Roland Kuijvenhoven
  Roland Kuijvenhoven TLS B.V, Directeur
 • Op de vraag van een klant of we iemand kennen die in zeer korte tijd een professionele website kan opleveren heb ik hem vervolgens doorverwezen naar Heijsen Internet. In zeer korte tijd heeft Raoul een professionele website opgeleverd Bijkomend voordeel is dat deze website zeer Google vriendelijk is ingericht. In het optimalisatie traject dat we voor deze klant zijn opgestart heeft Raoul Heijsen ervoor gezorgd dat de website goed gevonden wordt.

  Jeroen Heijsen
  Jeroen Heijsen Conpax, Online marketing & E-commerce
 • Samen met Heijsen Webdesign aan onze website gewerkt om deze een modernere upgrade te geven door middel van Wordpress. Je krijgt duidelijke en goede uitleg waardoor je zelfstandig je website kan bijhouden. Het was een fijne en persoonlijke samenwerking, bij een probleem of onduidelijkheid achteraf word je bijna direct geholpen, een aanrader!

  Calvin van Dreumel
  Calvin van Dreumel Metaaltechnieken, directie
 • Perfecte cursusdag WordPress. Ik heb bij Raoul Heijsen een persoonlijke cursusdag WordPress gevolgd, en ben zéér trots op het eindresultaat! Geen saaie lesstof maar directe praktijktraining om mijn website op te zetten en zelf te beheren.

  Heidi Lefering
  Heidi Lefering Visage Skincare, visagiste